over mij

‘Veranderen is voor mij groeien. Het kiezen van activiteiten, het opdoen van nieuwe inzichten en het steeds opnieuw zoeken naar een eigen passende levensstijl houdt mij in balans. Op gezette momenten probeer ik los te laten wat ik niet meer nodig heb. Goede voeding werkt hierbij enorm ondersteunend. Behalve vitaliteit en energie, laat het mij genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft!

Na een carriere in het bedrijfsleven, ben ik ayurvedische geneeskunde gaan studeren. In 2013 heb ik mijn diploma als ayurvedisch therapeut behaald, voorafgaand aan een diploma voedingsleer en een opleiding medische basiskennis succesvol afgerond. Voordat ik de keuze maakte voor ayurveda heb ik economie en personeelswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Brabant en vele jaren gewerkt in verschillende functies op het gebied van human resources in het bedrijfsleven. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het begeleiden, ontwikkelen en coachen van mensen. In mijn coaching maak ik gebruik van technieken vanuit diverse opleidingen die ik heb gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Mijn uitdaging is om mensen in een gesprek iets mee te geven waardoor er een inzicht of bewustzijn ontstaat wat maakt dat ze een stap zetten in de door hen gewenste richting’. Voeding en levensstijl die passen bij een persoon zijn een goede eerste stap naar gezondheid en welzijn; je gewoon goed voelen, energie hebben en helder kunnen denken. Dit werkt ondersteunend in het proces om contact te maken met wie je van binnen bent en wat je echt wilt!

Martine van Beusekom

martine beusekom ffc food for change